Friday, 3 March 2017

SALAM PERKENALAN

Tags

SALAM PERKENALAN


Hi Semua. Lupa pula nak memperkenalkan diri. Hehe...

Dila merupakan seorang student (buat masa nie), dalam masa yang sama menjadi Pengedar Sah Shaklee :) Kalau nak dila COD kawasan yang berdekatan adalah UKM (Universiti Kebangsaan Malaysia), Bandar Baru Bangi dan juga Putrajaya. Kalau yang jauh tu tak da masalah, kita boleh poskan ke Seluruh Malaysia guna Poslaju dan juga GDex :)   

Kalau ada sahabat-sahabat yang memerlukan konsultansi percuma, yang tak tahu nak pilih supplement yang mana satu, yang nak jadi sebahagian daripada keluarga Shaklee yg Best nie jangan segan-segan cari dila ye. Insya Allah, apa yang dila boleh tolong, Insya Allah dila tolong, kalau tak boleh kita cari ikhtiar sama-sama :)

Untuk makluman, Shaklee hanya ada Cawangan dan juga Pengedar Shaklee sahaja. Jadi, kalau nak cari supplement Shaklee boleh terus pergi cawangan Shaklee yang berdekatan, gunakan ID Dila: 1222456 ataupun kalau nak konsult dengan dila dulu pun tak ada masalah.

Dila amat menggalakkan untuk sesiapa yang ingin lebih penjimatan dan menjana pendapatan tambahan untuk join jadi ahli Shaklee. Kalau nak buat business, dila akan masukkan dalam group yang supportive lagi best nie untuk membimbing macamana nak jana pendapatan. Ramai yang tanya, jadi ahli nie kena buat business ke? No my dear, jadi ahli nie tak wajib untuk buat business, untuk kita makan sendiri pun boleh, tak ada masalah. Kalau nak tahu kelebihan jadi ahli, boleh contact dila ye. Banyak kelebihan yang kita dapat nikmati :)



Macam mana nak hubungi dila?
Mudah sahaja :)

Gmail: fadilahfelicia@gmail.com
Blog: http://fadilahfelicia.blogspot.my/
Instagram: healthy_warehouse
FB Page: Healthy Warehouse
FB Personal: Fadilah Felicia


EmoticonEmoticon