Monday, 3 April 2017

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE BANDAR BARU BANGI

Tags

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE BANDAR BARU BANGIAssalamualaikum. Hi Semua! Sihat hari nie? Moga-moga Allah masih mengurniakan kita nikmat kesihatan yang baik untuk terus mencari rezeki yang halal lagi diberkati. Kalau anda tak berapa nak sihat dan nak elakkan penyakit jom ikhtiar ambil Vivix yang Awesome nie. 

Anda cari Vivix di Bandar Baru Bangi?    


Mudah sahaja, anda boleh menghubungi saya. Saya merupakan pengedar Shaklee COD di UKM, Bandar Baru Bangi dan juga Putrajaya tanpa sebarang caj pengangkutan. Sekiranya anda berada di luar kawasan tersebut, tak perlu risau kerana saya juga menyediakan perkhidmatan pos ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Selain daripada itu, saya juga akan memberikan anda konsultansi percuma mengenai permsalahan yang anda alami, cara makan yang betul serta sesi follow up selepas pembelian.

Macamana nak perbaiki daripada dalam sel?


Mudah saja, dengan mengamalkan minum Vivix setiap hari. Vivix adalah revolusi terbaru campuran botani Anggur Muscadine,Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol yang menjadikan Vivix mengandungi kadar antioksidan yang tinggi dan anti-penuaan semulajadi. Vivix juga mengadungi kadar Resveratol yang tinggi, berfungsi untuk melindungi sel tubuh badan kita daripada jangkitan virus dan bakteria serta membantu memperbaiki sel yang telah rosak.  

Yang paling penting, Vivix disahkan Halal, diperakui selamat untuk diambil untuk jangka masa panjang oleh Kementerian Kesihatan Malaysia, beratus kajian santifik telah dibuat untuk menghasilkan Vivix serta, ianya mempunyai Landmarkstudy. 

Bila umur kita semakin meningkat, sel-sel kita semakin kuat kena bekerja, tetapi sayangnya, dalam masa yang sama kita tak amalkan pemakanan yang seimbang, juga kurang bersenam serta berdepan dengan perbagai masalah dan tekanan. Dan ini memberi impak negatif terhadap sel-sel dalam badan kita, menjadikan ianya tidak dapat berfungsi dengan baik dan mungkin juga rosak.

Jadi, untuk elakkan daripada pelbagai penyakit akibat gaya hidup yang tidak sihat, kita perlulah meningkatkan fungsi tenaga dalam sel (mitochondria), tingkatkan daya ketahanan badan dan dalam masa yang sama kita perlu memperbaiki semula sel-sel yang telah rosak untuk kembali sihat dgn Vivix.

Fadilah - Vivix

Twinpack Vivix Sangat Jimat dan Berbaloi!


YA, tepat sekali! Jika anda membeli twinpack Vivix anda dapat menyelamatkan wang saku untuk berbelanja! Serta penggunaan Vivix boleh tahan sehingga 2 bulan lebih :) Bukan itu sahaja, anda juga akan menikmati:

  • Penjimatan RM 200 untuk Twinpack Vivix
  • PERCUMA Keahlian RM 80
  • PERCUMA Postage RM 10.60
  • Dapat CASH BACK dalam account RM 30+ 
Kebaikan + Penjimatan = Berbaloi-baloi melabur untuk kesihatan!

Bagaimana untuk membeli Vivix?    


CARA 1:

Kalau rasa malu-malu nak Whats Apps atau PM, boleh beli secara terus daripada website Shaklee, klik DI SINI 
Penghataran akan dibuat secara terus melalui GDex dan CityLink ke alamat yang anda berikan.

CARA 2:

Amat dialu-alukan untuk menghubungi dila bagi mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat diambil, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada dila. Sekiranya anda berada di sekitar Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bandar Baru Bangi dan Putrajaya, dila merupakan pengedar sah Shaklee sekitar UKM, Bandar Baru Bangi dan Putrajaya. 

CARA 3:

Amat dialu-alukan untuk menghubungi dila bagi MENDAFTAR AHLI dan menikmati potongan harga RM10-RM100 bagi setiap produk shaklee.Fadilah

0193913712

Trusted Shaklee Distributor

FB Page: Healthy Warehouse

ig @healthy_warehouse 

COD UKM, Bandar Baru Bangi & Putrajaya
  


EmoticonEmoticon